Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

WEB https://bormehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ahmet Kuddusi Mahallesi Şehit Yılmaz Gökçen Caddesi No7 51700 Bor/Niğde
VİZYON : Gelişen çağa ayak uyduracak nesiller yetiştirmektir
MİSYON : Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp, ilgili alanlara yönlendirilmesinin sağlanması, Hayatın her alanında bilime ve bilimdeki gelişmelere açık olarak yetiştirilmesi, Sosyal, kültürel ve toplumsal her alanda çalışma yapma kabiliyetinizin kazandırılması, Öğrencilerin her alanda yönetime katılımlarının sağlanması, Okul topluluğunu oluşturan herkese ferdi sorumluluk duygusunun kazandırlması ve geliştirilmesi, Her türlü kaynağın, verimli ve etkili şekilde kullanımının sağlanması.
BAŞARILAR : 2012 Ortaöğretim Geçiş Sınavında 34 öğrencimizden 14 ü tercih hakkı kazanarak anadolu türündeki liselere yerleşmişlerdir. 2013 Ortaöğretim Geçiş Sınavında 51 öğrencimizden 26 sı tercih hakkı kazanarak Anadolu türündeki liselere yerleşmişlerdir.

Saatler : Başlangıç: 08:50 Bitiş : 15:30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Ahmet Kuddusi Mahallesi Şehit Yılmaz Gökçen Caddesi No:7 Bor/Niğde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Niğde İline uzaklık : 12 km Bor İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :